Nieuwsbrief 28 juni 2019

Nieuwsbrief 28 juni 2019

Binnenkort is het zover … de Start Verkoop op dinsdag 2 juli van de appartementen binnen het gebouw De Hofstede in Leusden. Vooraf willen wij u alvast verder informeren.

Financiële check al gedaan?

Kandidaten die bij de online inschrijving kunnen aantonen dat zij reeds een financiële check hebben gedaan, krijgen voorrang bij de toewijzing van de appartementen. Voor deze check is op de downloadpagina van de website een formulier beschikbaar. Dit formulier kunt u nu al door uw eigen financieel adviseur laten invullen. Voor deze financiële check kunt u ook terecht bij Van den Broek Hypotheken en Assurantiën te Leusden. Voor een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 033-4340805.

Appartementen en Top-appartementen

Binnen De Hofstede worden appartementen en Top-appartementen gerealiseerd in verschillende formaten en indelingen. 3- en 4-Kamerappartementen, dus met 2 of 3 slaapkamers. Bij alle appartementen is een buitenruimte beschikbaar in de vorm van een balkon, loggia of dakterras. Daarnaast heeft u op de begane grond uw eigen berging en parkeerplaats. Vanaf de begane grond is uw appartementen met de trap of lift direct te bereiken. Bent u benieuwd naar de verschillende appartementen? Kijk dan nu op www.hofstede-leusden.nl/woningen en bekijk de plattegronden. Zo komt u goed geïnformeerd op de Start Verkoop.

Start Verkoop

Op dinsdag 2 juli 2019 bent u tussen 16.00 en 18.00 uur van harte welkom op de projectlocatie zelf. In het pand van Jan van den Berg (Hamersveldseweg 54) kunt u tijdens deze ‘inloop’ kennismaken met de verschillende appartementen en de verkoopbrochure en aanvullende informatie ophalen. In deze aanvullende informatie staat bijvoorbeeld hoe het verder gaat met de online inschrijving voor de appartementen en wanneer u die uiterlijk kan indienen. Ook is er ruimte om vragen te stellen aan de ontwikkelaars en de makelaars van Herbrink Makelaars uit

 

Succes met het bekijken van de appartementen. Wij zijn benieuwd naar uw voorkeur!
Graag tot dinsdag 2 juli!