Nieuwsbrief 8 maart 2019

Nieuwsbrief 8 maart 2019

Geachte heer / mevrouw,


Het is al weer even geleden dat wij de eerste plannen van De Hofstede hebben gepresenteerd in Bras 73. Fijn dat wij u op deze manier op de hoogte kunnen houden van de verdere ontwikkelingen.

Plannen bijna helemaal afgerond!
Uiteraard hebben wij niet stil gezeten. In de afgelopen periode is met de architect hard gewerkt om het gebouw en de appartementen definitief te maken. Momenteel bevinden wij ons in een eindstadium van deze ontwikkeling, zodat wij u snel meer kunnen informeren over de definitieve plattegronden. Op dat moment kunt u alvast beoordelen naar welk type appartement uw voorkeur uit gaat en op welke verdieping u straks het liefst wilt wonen. Maar nog even geduld alstublieft. Via deze nieuwsbrief houden wij u hiervan op de hoogte!

Duurzaam wonen
Het gebouw en de appartementen van De Hofstede worden heel duurzaam. En uiteraard worden de appartementen gasloos opgeleverd. Maar hoe wordt uw appartement dan wel verwarmd? Daarvoor wordt gebruik gemaakt van een lucht-water-warmte pomp. Een lucht-water-warmte-pomp onttrekt warmte aan de buitenlucht. Warmte die via een vloerverwarming in uw appartement wordt afgegeven. En in de zomer zorgt dit systeem ook voor verkoeling in uw appartement. Mede door een goede isolatie, HR++ glas en veel aandacht voor ‘kierdichtheid’ wordt ervoor gezorgd dat het binnenklimaat in uw appartement altijd behaaglijk blijft. Naast dit systeem worden er op het dak van het gebouw ook zonnepanelen geïnstalleerd. Samen met de warmtepomp, zorgt dit ervoor dat u hier straks heel duurzaam kan wonen.

Binnenkort Start Verkoop!
Zodra de plannen helemaal gereed en getoetst zijn, wordt zo snel mogelijk de Start Verkoop georganiseerd. Zoals het er nu uitziet laat dat moment niet heel lang meer op zich wachten. Indien de datum van Start Verkoop definitief bekend is, laten wij dat via deze nieuwsbrief aan u weten.

Wij vertrouwen erop u hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.


Team De Hofstede Leusden