Planpresentatie 28 januari druk bezocht

Planpresentatie 28 januari druk bezocht

Op 28 januari jl. was de eerste bijeenkomst van het project De Hofstede. Geinteresseerden waren voor het eerst in de gelegenheid een blik te werpen op de plannen voor de appartemnenten op de huidige locatie van Jan van den Berg aan de Hamersveldseweg. De middag bij Brass was druk bezocht en we hebben lovende reacties mogen ontvangen over het ontwerp. De ontwikkelaars, makelaars en financieel adviseurs hebben alles in het werk gesteld om uitleg te geven over het ontwerp en vragen te beantwoorden van de aanwezigen.

De getoonde beelden van deze avond zijn via onderstaande link te bekijken.

Planpresentatie De Hofstede 28 januari 2019

Wij adviseren u zich als belangstellende aan te melden op de website. U wordt dan automatisch op de hoogte gehouden per email over de voortgang van het project. In de komende tijd zal op deze website steeds meer informatie over de appartementen te vinden zijn.

De Hofstede

  • 17 appartementen en een commerciele ruimte
  • Start verkoop: voorjaar 2019
  • Start bouw: eind 2019
  • Woonoppervlak vanaf ca. 87 m2 t/m 143 m2 GBO
  • Prijsrange vanaf circa € 325.000,- tot  circa € 525.000,- 

Wat kunt u alvast doen wanneer u interesse heeft?

Voor kopers, ontwikkelaar en aannemer is het van belang om zo snel mogelijk te kunnen starten met de bouw van uw mogelijk nieuwe appartement. Om dit te bewerkstelligen is het tijdens het verkooptraject van belang om kandidaten voor de appartementen te selecteren die kunnen aantonen dat zij het betreffende appartement kunnen financieren. Deze kandidaten krijgen dan ook voorrang.

Voor dit project is aan onafhankelijk financieel adviseur, van den Broek uit Leusden, gevraagd om voor u een berekening te maken van uw financiële mogelijkheden. Zij doen dit kosteloos.  Zij verstrekken u een verklaring waarin uw financieringsmogelijkheid staat opgenomen. Van den Broek Hypotheken & Assurantiën is een erkend financieel adviseur met een deskundigheid waar wij op vertrouwen. Uiteraard kunt u ook bij uw eigen adviseur terecht. Vraagt u dan om het formulier welke te downloaden is via onderstaande link, in te vullen en ondertekenen. 

Formulier financiële check

De gevraagde verklaring kunt u, wanneer wij definitief starten met de verkoop, uploaden bij het digitale inschrijfformulier welke dan op de website beschikbaar zal zijn.

Mocht u een afspraak willen maken voor een kosteloze financiële check, neemt u dan contact op met:

Van den Broek Hypotheken en Assurantiën 
Burgemeester de Beaufortweg 18 
Leusden
033-4340805