Start Verkoop voor de zomer

Start Verkoop voor de zomer

Goed nieuws! Het heeft wat langer geduurd dan wij hadden verwacht, maar binnenkort gaat het dan toch echt gebeuren. Nog voor de zomer starten wij met de verkoop van de appartementen binnen De Hofstede in Leusden.

Zeer ambitieus

Waarom heeft het langer geduurd, vraagt u zich misschien af? Dat komt doordat de duurzaamheid ambities van het project nóg hoger zijn geworden. U woont hier straks dus nog duurzamer, wat ook consequenties heeft gehad voor de plannen. Wij hebben hiervoor meerdere gespreken gevoerd met verschillende adviseurs en uiteraard moest onze architect AG NOVA Architecten uit Amersfoort een en ander verwerken in de tekeningen. Helaas heeft dat dus voor enige vertraging gezorgd! Maar nu kunnen wij vooruit

Nog dit jaar slopen

Dat wij niet hebben stilgezeten, is op de plek zelf wel duidelijk geworden. Het projectdoek is geplaatst, waarmee wij het gebouw ook aan de rest van Leusden hebben geïntroduceerd. Daarnaast is Jan van den Berg begonnen met de uitverkoop, zodat het bedrijf nog dit jaar verhuist en wij kunnen starten met de sloopwerkzaamheden.

Binnenkort Start Verkoop!

De definitieve datum is nog niet helemaal bekend, maar voor de zomer start de verkoop van de appartementen. Wij hopen u binnenkort de exacte datum te kunnen doorgeven. Nog even geduld. Voorafgaand aan de verkoop wordt alle informatie over de appartementen op onze website www.hofstede-leusden.nl gepresenteerd. Zo kunt u volledig geïnformeerd naar de start verkoop komen en daar mogelijk nog de laatste vragen stellen.